Elektrische installatie vervangen

Elektrische installatie vervangen
Een van onze specialisaties is het vervangen van de complete elektrische installatie van bijvoorbeeld klassieke woningen.

Wat we hier doen is een compleet nieuwe installatie aanleggen,dat wil zeggen: de oude installatie compleet door nieuw vervangen, niet alleen de bedrading, maar ook de buizen, de aansluitpunten van de lampen, en de stopcontacten.

In zo’n situatie is het verplicht dat de nieuwe installatie voldoet aan de allernieuwste veiligheidsvoorschriften, Dat houdt in dat alle stopcontacten moeten zijn voorzien van aardcontacten, de groepenkast van twee aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Daarnaast moet de aardelektrode de juiste waarde hebben en dient het juiste aantal stopcontacten per ruimte aanwezig te zijn.

Dit kan een goed moment zijn om eens na te denken over een ander soort installatie, bijvoorbeeld een domotica installatie, vloerverwarming, geïntegreerde camera bewaking, extra buitenverlichting, van binnenuit bedienbare tuinverlichting, kortom, Wij denken graag met u mee!

P.s. u mag, indien gewenst een handje meehelpen, meehelpen is inzicht hebben in hoe uw installatie straks werkt en geld besparen!