Verzegelen, opleverings rapport en conformiteits verklaring

Wanneer we een nieuwe groepenkast plaatsen dan schakelen we, om veilig te kunnen werken, de electriciteit uit. Dit doen we door de vierkante zwarte kast die onder de kilowatt uur meter zit open te maken, zie foto’s hieronder.

Hoofdzekeringskast energiebedrijf Hoofdzekeringskast energiebedrijf open

Wanneer het werk is afgerond moet de hoofdzekering kast weer worden afgesloten, maar vooral ook worden verzegeld. Hiervoor hebben wij van het energiebedrijf toestemming en zegels ontvangen.

Zegel voor verzegeling hoofdzekering uitvergroting zegel hoofdzekering energiebedrijf

Opleverings rapport

Als een groepenkast is geplaatst moet er worden gecontroleerd of alles ook daadwerkelijk werkt, de werking van de aarde en de aardlekschakelaars worden gecontroleerd maaar ook gemeten of zij de juiste waarde hebben.

Deze waarden ontvangt u op papier bij de factuur. In geval van schade kunt u aantonen dat de electrische installatie goed functioneerde bij oplevering.

Conformiteitsverklaring

De Sterkin geeft een conformiteitsverklaring af als u tevreden bent over de afhandeling van ons bij u en treed op als bemiddelaar in geval van meningsverschil.

U krijgt van ons een verzoek om gegevens door te sturen naar de Sterkin, zij geven een conformiteits verklaring af die u ingeval van schade kan overleggen bij de verzekering.